Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000012161

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000121xx / 000012161.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN126,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN 57 0166 (570166) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Metoda stanovení pH
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20160201
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19850701
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2016.01
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Metoda stanovení pH
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN 57 0166
Počet exemplářů1