Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000012163
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000121xx / 000012163.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 126,00 Kč |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | ČSN 57 0168 (570168) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Metoda stanovení volného tuku |
Nakladatelské údaje | Praha Český normalizační institut 1997 |
Obecné poznámky | Datum ukončení platnosti normy je 19980101 |
Obecné poznámky | Datum účinnosti normy je 19850701 |
Obecné poznámky | Věstník poslední změny normy je 1997.12 |
Obecné poznámky | Věstník ukončení platnosti normy je 1997.12 |
Obecné poznámky | Věstník vyhlášení normy je 1997.12 |
Obecné poznámky | Změna normy: věstníková změna, ohlášeno ve věstníku 1990.06, s datem účinnosti 19900701, vydáno 19900601 |
Anotace, referát | Norma není platná |
Další variant.n. | Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Metoda stanovení volného tuku |
Volné předmět t. | VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 ČSN 57 0168 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.