Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000018456

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000184xx / 000018456.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN126,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN 56 0116-6 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 6: Stanovení obsahu tuku 6
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 1995
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 19950701
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19950801
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 1995.06
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 1995.06
Anotace, referátNorma je platná
Další variant.n.Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 6: Stanovení obsahu tuku
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN 56 0116-6
Počet exemplářů1