Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000018537

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000185xx / 000018537.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN72,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN ISO 3588 (580191) Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda)
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 1995
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 19950801
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19950901
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 1995.07
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 1995.07
Anotace, referátNorma je platná
Další variant.n.Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda)
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN ISO 3588
Počet exemplářů1