Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000018956

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000189xx / 000018956.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN198,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN ISO 3100-2 (560106) Maso a masné výrobky. Odběr vzorků a příprava analytických vzorků. Část 2: Příprava analytických vzorků pro mikrobiologické zkoušení 2
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 1995
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20040501
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 19951101
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19951201
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2004.04
Obecné poznámkyVěstník ukončení platnosti normy je 2004.04
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 1995.10
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Maso a masné výrobky. Odběr vzorků a příprava analytických vzorků. Část 2: Příprava analytických vzorků pro mikrobiologické zkoušení
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN ISO 3100-2
Počet exemplářů1