Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000019523

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000195xx / 000019523.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Identif.č. LC126,00 Kč
1010 cze
102 CZ
2001 ČSN ISO 8129-2 (560295) Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení podílu nerozpustného v alkoholu. Část 1: Metoda pro čerstvý nebo zmrazený hrášek 2
Zkrácený názevPraha Český normalizační institut 1996
Údaje fyz.popisuDatum ukončení platnosti normy je 20120601
Údaje fyz.popisuDatum vydání normy je 19960101
Údaje fyz.popisuDatum účinnosti normy je 19960201
Údaje fyz.popisuNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Údaje fyz.popisuVěstník poslední změny normy je 2012.05
Údaje fyz.popisuVěstník vyhlášení normy je 1996.01
330 Norma není platná
5171 Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení podílu nerozpustného v alkoholu. Část 1: Metoda pro čerstvý nebo zmrazený hrášek
Předm.-KorporaceVÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Elektron.přístuphttp://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN ISO 8129-2
990 1