Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000019525

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000195xx / 000019525.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Identif.č. LC198,00 Kč
1010 cze
102 CZ
2001 ČSN ISO 5519 (560298) Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny sorbové
Zkrácený názevPraha Český normalizační institut 1996
Údaje fyz.popisuDatum ukončení platnosti normy je 20120601
Údaje fyz.popisuDatum vydání normy je 19960101
Údaje fyz.popisuDatum účinnosti normy je 19960201
Údaje fyz.popisuNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Údaje fyz.popisuVěstník poslední změny normy je 2012.05
Údaje fyz.popisuVěstník vyhlášení normy je 1996.01
Údaje fyz.popisuZměna normy: upozornění redakce, ohlášeno ve věstníku 2000.03, s datem účinnosti 20000401, vydáno 20000301
330 Norma není platná
5171 Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny sorbové
Předm.-KorporaceVÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Elektron.přístuphttp://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN ISO 5519
990 1