Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000020653

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00002xxxx / 0000206xx / 000020653.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN198,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN EN ISO 5381 (566150) Škrobové hydrolyzované výrobky. Stanovení obsahu vody. Modifikovaná metoda Karl Fischera (ISO 5381:1983)
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 1996
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 19960901
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19961001
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 1996.09
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 1996.09
Anotace, referátNorma je platná
Další variant.n.Škrobové hydrolyzované výrobky. Stanovení obsahu vody. Modifikovaná metoda Karl Fischera (ISO 5381:1983)
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Škrob a výrobky ze škrobu
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN EN ISO 5381
Počet exemplářů1