Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000022672

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00002xxxx / 0000226xx / 000022672.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN211,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN ISO 1735 (571007) Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 1997
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20050301
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 19970501
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19970601
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2005.02
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 1997.05
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení sýrů
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN ISO 1735
Počet exemplářů1