Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000025610

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00002xxxx / 0000256xx / 000025610.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN126,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN ISO 13721 (560125) Maso a masné výrobky - Stanovení počtu bakterií mléčného kvašení - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 1998
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20120601
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 19980801
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19980901
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2012.05
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 1998.08
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Maso a masné výrobky - Stanovení počtu bakterií mléčného kvašení - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN ISO 13721
Počet exemplářů1