Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000027362

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00002xxxx / 0000273xx / 000027362.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN211,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN EN 12014-7 (560021) Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 7: Metoda kontinuálního průtoku (CF) pro stanovení obsahu dusičnanů v zelenině a zeleninových výrobcích po redukci kadmiem 7
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 1999
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 19990401
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19990501
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 1999.04
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 1999.04
Anotace, referátNorma je platná
Další variant.n.Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 7: Metoda kontinuálního průtoku (CF) pro stanovení obsahu dusičnanů v zelenině a zeleninových výrobcích po redukci kadmiem
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN EN 12014-7
Počet exemplářů1