Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000028476

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00002xxxx / 0000284xx / 000028476.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN198,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN EN ISO 6887-1 (560102) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 1: Všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění 1
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 1999
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20171101
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 19990901
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19991001
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2017.10
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 1999.09
Obecné poznámkyZměna normy: tisková oprava, počet stran 2, ohlášeno ve věstníku 1999.11, s datem účinnosti 19991201, vydáno 19991101
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 1: Všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN EN ISO 6887-1
Počet exemplářů1