Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000031469

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00003xxxx / 0000314xx / 000031469.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN198,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN ISO 3972 (560039) Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 2001
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20130201
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20010101
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20010201
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2013.01
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2001.01
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN ISO 3972
Počet exemplářů1