Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000034875

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00003xxxx / 0000348xx / 000034875.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN126,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN ISO 937 (576023) Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusíku (Referenční metoda)
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 2002
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20240601
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20020601
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20020701
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2024.05
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2002.06
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusíku (Referenční metoda)
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Maso a masné výrobky
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN ISO 937
Počet exemplářů1