Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000036233
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00003xxxx / 0000362xx / 000036233.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 198,00 Kč |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | ČSN 57 3100 (573100) Drůbež celá a porcovaná, čerstvá a zmrazená - Metody zkoušení - Stanovení obsahu volné vody |
Nakladatelské údaje | Praha Český normalizační institut 2002 |
Obecné poznámky | Datum ukončení platnosti normy je 20170201 |
Obecné poznámky | Datum vydání normy je 20021001 |
Obecné poznámky | Datum účinnosti normy je 20021101 |
Obecné poznámky | Norma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ |
Obecné poznámky | Věstník poslední změny normy je 2017.01 |
Obecné poznámky | Věstník vyhlášení normy je 2002.10 |
Anotace, referát | Norma není platná |
Další variant.n. | Drůbež celá a porcovaná, čerstvá a zmrazená - Metody zkoušení - Stanovení obsahu volné vody |
Volné předmět t. | VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Drůbeží polotovary, společná ustanovení |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | http://csnonline.unmz.cz/ |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 ČSN 57 3100 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.