Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000036233

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00003xxxx / 0000362xx / 000036233.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN198,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN 57 3100 (573100) Drůbež celá a porcovaná, čerstvá a zmrazená - Metody zkoušení - Stanovení obsahu volné vody
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 2002
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20170201
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20021001
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20021101
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2017.01
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2002.10
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Drůbež celá a porcovaná, čerstvá a zmrazená - Metody zkoušení - Stanovení obsahu volné vody
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Drůbeží polotovary, společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN 57 3100
Počet exemplářů1