Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000036770

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00003xxxx / 0000367xx / 000036770.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN211,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN EN 13804 (560066) Potraviny - Stanovení stopových prvků - Pracovní charakteristiky, obecné požadavky a příprava vzorků
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 2003
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20130901
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20030101
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20030201
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2013.08
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2003.01
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Potraviny - Stanovení stopových prvků - Pracovní charakteristiky, obecné požadavky a příprava vzorků
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN EN 13804
Počet exemplářů1