Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000036774

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00003xxxx / 0000367xx / 000036774.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN126,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN 57 0105-10 (570105) Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných - Část 10: Stanovení obsahu kyseliny mléčné a mléčnanů 10
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 2003
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20071001
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20030101
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20030201
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2007.09
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2003.01
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných - Část 10: Stanovení obsahu kyseliny mléčné a mléčnanů
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN 57 0105-10
Počet exemplářů1