Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000036922

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00003xxxx / 0000369xx / 000036922.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN126,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN 57 6540 (576540) Vepřové maso pro výsek
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 2003
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20030201
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20030301
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2003.02
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2003.02
Anotace, referátNorma je platná
Další variant.n.Vepřové maso pro výsek
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Maso výsekové, čerstvé, opracované
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN 57 6540
Počet exemplářů1