Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000039362

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00003xxxx / 0000393xx / 000039362.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Identif.č. LC315,00 Kč
1010 cze
102 CZ
2001 ČSN EN 14123 (560069) Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v burských oříšcích, pistáciích, fících a práškové paprice - Metoda HPLC s postkolonovou derivatizací a s předčištěním na imunoafinitivní kolonce
Zkrácený názevPraha Český normalizační institut 2004
Údaje fyz.popisuDatum ukončení platnosti normy je 20080701
Údaje fyz.popisuDatum vydání normy je 20040201
Údaje fyz.popisuDatum účinnosti normy je 20040301
Údaje fyz.popisuNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Údaje fyz.popisuVěstník poslední změny normy je 2008.06
Údaje fyz.popisuVěstník vyhlášení normy je 2004.02
330 Norma není platná
5171 Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v burských oříšcích, pistáciích, fících a práškové paprice - Metoda HPLC s postkolonovou derivatizací a s předčištěním na imunoafinitivní kolonce
Předm.-KorporaceVÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Elektron.přístuphttp://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN EN 14123
990 1