Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000039366

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00003xxxx / 0000393xx / 000039366.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Identif.č. LC211,00 Kč
1010 cze
102 CZ
2001 ČSN ISO 7889 (571420) Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C
Zkrácený názevPraha Český normalizační institut 2004
Údaje fyz.popisuDatum vydání normy je 20040201
Údaje fyz.popisuDatum účinnosti normy je 20040301
Údaje fyz.popisuNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Údaje fyz.popisuVěstník poslední změny normy je 2004.02
Údaje fyz.popisuVěstník vyhlášení normy je 2004.02
330 Norma je platná
5171 Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C
Předm.-KorporaceVÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Ostatní mléčné výrobky, jogurt, kasein apod.
Elektron.přístuphttp://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN ISO 7889
990 1