Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000039636
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00003xxxx / 0000396xx / 000039636.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Identif.č. LC | 315,00 Kč |
1010 | cze |
102 | CZ |
2001 | ČSN EN ISO 6887-4 (560106) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky 4 |
Zkrácený název | Praha Český normalizační institut 2004 |
Údaje fyz.popisu | Datum ukončení platnosti normy je 20040801 |
Údaje fyz.popisu | Datum vydání normy je 20040401 |
Údaje fyz.popisu | Datum účinnosti normy je 20040501 |
Údaje fyz.popisu | Norma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ |
Údaje fyz.popisu | Věstník poslední změny normy je 2004.07 |
Údaje fyz.popisu | Věstník vyhlášení normy je 2004.04 |
330 | Norma není platná |
5171 | Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky |
Předm.-Korporace | VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení |
Elektron.přístup | http://csnonline.unmz.cz/ |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 ČSN EN ISO 6887-4 |
990 | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.