Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000039636

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00003xxxx / 0000396xx / 000039636.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Identif.č. LC315,00 Kč
1010 cze
102 CZ
2001 ČSN EN ISO 6887-4 (560106) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky 4
Zkrácený názevPraha Český normalizační institut 2004
Údaje fyz.popisuDatum ukončení platnosti normy je 20040801
Údaje fyz.popisuDatum vydání normy je 20040401
Údaje fyz.popisuDatum účinnosti normy je 20040501
Údaje fyz.popisuNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Údaje fyz.popisuVěstník poslední změny normy je 2004.07
Údaje fyz.popisuVěstník vyhlášení normy je 2004.04
330 Norma není platná
5171 Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky
Předm.-KorporaceVÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Elektron.přístuphttp://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN EN ISO 6887-4
990 1