Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000040138
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00004xxxx / 0000401xx / 000040138.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 211,00 Kč |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | ČSN EN ISO 6887-4 (560102) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky 4 |
Nakladatelské údaje | Praha Český normalizační institut 2004 |
Obecné poznámky | Datum ukončení platnosti normy je 20171101 |
Obecné poznámky | Datum vydání normy je 20040701 |
Obecné poznámky | Datum účinnosti normy je 20040801 |
Obecné poznámky | Norma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ |
Obecné poznámky | Věstník poslední změny normy je 2017.10 |
Obecné poznámky | Věstník vyhlášení normy je 2004.07 |
Obecné poznámky | Změna normy: tisková oprava, počet stran 2, ohlášeno ve věstníku 2005.03, s datem účinnosti 20050401, vydáno 20050301 |
Obecné poznámky | Změna normy: tisková změna, počet stran 4, ohlášeno ve věstníku 2012.05, s datem účinnosti 20120601, vydáno 20120501 |
Anotace, referát | Norma není platná |
Další variant.n. | Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky |
Volné předmět t. | VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | http://csnonline.unmz.cz/ |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 ČSN EN ISO 6887-4 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.