Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000040138

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00004xxxx / 0000401xx / 000040138.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN211,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN EN ISO 6887-4 (560102) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky 4
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 2004
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20171101
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20040701
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20040801
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2017.10
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2004.07
Obecné poznámkyZměna normy: tisková oprava, počet stran 2, ohlášeno ve věstníku 2005.03, s datem účinnosti 20050401, vydáno 20050301
Obecné poznámkyZměna normy: tisková změna, počet stran 4, ohlášeno ve věstníku 2012.05, s datem účinnosti 20120601, vydáno 20120501
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN EN ISO 6887-4
Počet exemplářů1