Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000044797

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00004xxxx / 0000447xx / 000044797.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Identif.č. LC211,00 Kč
1010 cze
102 CZ
2001 ČSN EN 14185-2 (560007) Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí N-methylkarbamatu - Část 2: Metoda HPLC s přečištěním na křemelinové kolonce 2
Zkrácený názevPraha Český normalizační institut 2006
Údaje fyz.popisuDatum vydání normy je 20061001
Údaje fyz.popisuDatum účinnosti normy je 20061101
Údaje fyz.popisuNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Údaje fyz.popisuVěstník poslední změny normy je 2006.10
Údaje fyz.popisuVěstník vyhlášení normy je 2006.10
330 Norma je platná
5171 Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí N-methylkarbamatu - Část 2: Metoda HPLC s přečištěním na křemelinové kolonce
Předm.-KorporaceVÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Elektron.přístuphttp://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN EN 14185-2
990 1