Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000044799

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00004xxxx / 0000447xx / 000044799.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN198,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN ISO 21807 (560627) Mikrobiologie potravin a krmiv - Stanovení vodní aktivity
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 2006
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20220501
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20061001
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20061101
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2022.04
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2006.10
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Mikrobiologie potravin a krmiv - Stanovení vodní aktivity
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN ISO 21807
Počet exemplářů1