Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000044805

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00004xxxx / 0000448xx / 000044805.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Identif.č. LC325,00 Kč
1010 cze
102 CZ
2001 ČSN P ISO/TS 22004 (569610) Systémy managementu bezpečnosti potravin - Návod k použití ISO 22000:2005
Zkrácený názevPraha Český normalizační institut 2006
Údaje fyz.popisuDatum ukončení platnosti normy je 20151101
Údaje fyz.popisuDatum vydání normy je 20061001
Údaje fyz.popisuDatum účinnosti normy je 20061101
Údaje fyz.popisuNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Údaje fyz.popisuVěstník poslední změny normy je 2015.10
Údaje fyz.popisuVěstník vyhlášení normy je 2006.10
330 Norma není platná
5171 Systémy managementu bezpečnosti potravin - Návod k použití ISO 22000:2005
Předm.-KorporaceVÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
Elektron.přístuphttp://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN P ISO/TS 22004
990 1