Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000047440

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00004xxxx / 0000474xx / 000047440.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN405,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN 56 9609 (569609) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 2008
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20080201
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20080301
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2008.02
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2008.02
Anotace, referátNorma je platná
Další variant.n.Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN 56 9609
Počet exemplářů1