Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000047441

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00004xxxx / 0000474xx / 000047441.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN325,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN P ISO/TS 22003 (569611) Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 2008
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20141101
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20080201
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20080301
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2014.10
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2008.02
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN P ISO/TS 22003
Počet exemplářů1