Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000047975

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00004xxxx / 0000479xx / 000047975.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN325,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN EN 14123 (560069) Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v lískových oříšcích, burských oříšcích, pistáciích, fících a práškové paprice - Metoda HPLC s postkolonovou derivatizací a s předčištěním na imunoafinitní kolonce
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 2008
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20130201
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20080601
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20080701
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2013.01
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2008.06
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v lískových oříšcích, burských oříšcích, pistáciích, fících a práškové paprice - Metoda HPLC s postkolonovou derivatizací a s předčištěním na imunoafinitní kolonce
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN EN 14123
Počet exemplářů1