Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000048719

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00004xxxx / 0000487xx / 000048719.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN315,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN EN ISO 8534 (588727) Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 2008
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20170901
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20081101
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20081201
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2017.08
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2008.11
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Sypké cereální směsi. Metody zkoušení tuků a olejů
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN EN ISO 8534
Počet exemplářů1