Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000052684

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00005xxxx / 0000526xx / 000052684.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN211,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN EN ISO 6887-5 (560102) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 5: Specifické pokyny pro vzorky mléka a mléčných výrobků 5
Nakladatelské údajePraha Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví 2010
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20210101
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20101201
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20110101
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2020.12
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2010.12
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 5: Specifické pokyny pro vzorky mléka a mléčných výrobků
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN EN ISO 6887-5
Počet exemplářů1