Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000052817

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00005xxxx / 0000528xx / 000052817.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN211,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN EN ISO 11085 (461087) Obiloviny, výrobky z obilovin a krmiva - Stanovení obsahu hrubého a celkového tuku extrakční metodou podle Randalla
Nakladatelské údajePraha Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví 2011
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20160401
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20110101
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20110201
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2016.03
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2011.01
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Obiloviny, výrobky z obilovin a krmiva - Stanovení obsahu hrubého a celkového tuku extrakční metodou podle Randalla
Volné předmět t.ZEMĚDĚLSTVÍ Rostlinné výrobky, všeobecně
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN EN ISO 11085
Počet exemplářů1