Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000052924

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00005xxxx / 0000529xx / 000052924.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN325,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN ISO 13301 (560690) Senzorická analýza - Metodologie - Všeobecné pokyny pro určení prahu vůně a chuti zkouškou nuceného výběru ze tří vzorků (3-AFC)
Nakladatelské údajePraha Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví 2011
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20180801
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20110201
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20110301
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2018.07
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2011.02
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Senzorická analýza - Metodologie - Všeobecné pokyny pro určení prahu vůně a chuti zkouškou nuceného výběru ze tří vzorků (3-AFC)
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN ISO 13301
Počet exemplářů1