Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000057907

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00005xxxx / 0000579xx / 000057907.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN325,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN P CEN ISO/TS 6579-2 (560088) Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu, stanovení počtu a sérotypizace bakterií rodu Salmonella - Část 2: Stanovení počtu miniaturizovanou technikou nejvýše pravděpodobného počtu 2
Nakladatelské údajePraha Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví 2013
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20131201
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20140101
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2013.12
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2013.12
Anotace, referátNorma je platná
Další variant.n.Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu, stanovení počtu a sérotypizace bakterií rodu Salmonella - Část 2: Stanovení počtu miniaturizovanou technikou nejvýše pravděpodobného počtu
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN P CEN ISO/TS 6579-2
Počet exemplářů1