Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000058162

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00005xxxx / 0000581xx / 000058162.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN198,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN PN-A-82109 (576024) Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody - Metoda transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti (NIT) s použitím kalibrace na umělých neuronových sítích (ANN)
Nakladatelské údajePraha Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví 2014
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 20140201
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 20140301
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2014.02
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 2014.02
Anotace, referátNorma je platná
Další variant.n.Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody - Metoda transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti (NIT) s použitím kalibrace na umělých neuronových sítích (ANN)
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Maso a masné výrobky
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN PN-A-82109
Počet exemplářů1