Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000286332

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002863xx / 000286332.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000286332
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19920804d2000----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby škrobového hydrolyzátu s vysokým obsahem proteinu a maltózy Process for preparing starch hydrolyzate with high content of protein and maltose
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2000
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19910806
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19920804
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20000315
Obecné poznámkyPrávo přednosti: DE 1991/4125968
Obecné poznámkyPrávo přednosti: DE 1991/4125972
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1992-2420
Anotace, referátThe invented process for preparing starch hydrolyzate being enriched with protein and maltose, where native extract of cereal enzyme containing fraction of proteins in the form of insoluble gluten and soluble protein contained in flour is hydrolyzed either alone or in a mixture with suspension of starch containing 5 to 52 percent by weight dry matter under moderate stirring for a period of 1.0 to 14.0 hours by making use of alpha amylase, proteinase and simultaneous employment of present cereal alpha amylase at a reaction temperature in the range of 45 to 67 degC and pH value ranging from 4.5 to 6.8 up to 45 to 50 equivalent units of dextrose. eng
Anotace, referátZpůsob výroby škrobového hydrolyzátu, obohaceného proteinem a maltózou, kdy nativní extrakt obilného enzymu, který obsahuje podíl proteinů ve formě nerozpustného glutenu a rozpustného proteinu, obsažených v mouce, buď samotný nebo ve směsi se suspenzí škrobu s obsahem sušiny od 5 do 52 % hmotnostních, se za mírného míchání po dobu 1,0 až 14,0 hodin hydrolyzuje za použití alfa-amylázy, proteinázy a současného využití přítomné obilné beta-amylázy při reakční teplotě 45 až 67 .degree.C a hodnotě pH 4,5 až 6,8 až na 45 až 50 ekvivalentních jednotek dextrózy. cze
Souběžný názevProcess for preparing starch hydrolyzate with high content of protein and maltose
Další system.sel.j.A 23J 001/12 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/05 MPT
Osobní jm.-sekund.oKrause Angela Leipzig (DE) p
Osobní jm.-sekund.oMäder Anna Leipzig (DE) p
Osobní jm.-sekund.oRoick Thomas Werne (DE) p
Osobní jm.-sekund.oSchirner Rolf Markranstädt (DE) p
Korpor.,akce-sek.o.CERESAN GmbH Markranstädt (DE) m
Korpor.,akce-sek.o.Sedlák Zdeněk ing. Brno, Barvičova 23, 60200 z
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20000315
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 286332
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1838
Katalogizátor20060721 SVK06 1400