Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000286332
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002863xx / 000286332.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000286332 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19920804d2000----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby škrobového hydrolyzátu s vysokým obsahem proteinu a maltózy Process for preparing starch hydrolyzate with high content of protein and maltose |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2000 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19910806 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19920804 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20000315 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: DE 1991/4125968 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: DE 1991/4125972 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1992-2420 |
Anotace, referát | The invented process for preparing starch hydrolyzate being enriched with protein and maltose, where native extract of cereal enzyme containing fraction of proteins in the form of insoluble gluten and soluble protein contained in flour is hydrolyzed either alone or in a mixture with suspension of starch containing 5 to 52 percent by weight dry matter under moderate stirring for a period of 1.0 to 14.0 hours by making use of alpha amylase, proteinase and simultaneous employment of present cereal alpha amylase at a reaction temperature in the range of 45 to 67 degC and pH value ranging from 4.5 to 6.8 up to 45 to 50 equivalent units of dextrose. eng |
Anotace, referát | Způsob výroby škrobového hydrolyzátu, obohaceného proteinem a maltózou, kdy nativní extrakt obilného enzymu, který obsahuje podíl proteinů ve formě nerozpustného glutenu a rozpustného proteinu, obsažených v mouce, buď samotný nebo ve směsi se suspenzí škrobu s obsahem sušiny od 5 do 52 % hmotnostních, se za mírného míchání po dobu 1,0 až 14,0 hodin hydrolyzuje za použití alfa-amylázy, proteinázy a současného využití přítomné obilné beta-amylázy při reakční teplotě 45 až 67 .degree.C a hodnotě pH 4,5 až 6,8 až na 45 až 50 ekvivalentních jednotek dextrózy. cze |
Souběžný název | Process for preparing starch hydrolyzate with high content of protein and maltose |
Další system.sel.j. | A 23J 001/12 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/05 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Krause Angela Leipzig (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Mäder Anna Leipzig (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Roick Thomas Werne (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Schirner Rolf Markranstädt (DE) p |
Korpor.,akce-sek.o. | CERESAN GmbH Markranstädt (DE) m |
Korpor.,akce-sek.o. | Sedlák Zdeněk ing. Brno, Barvičova 23, 60200 z |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20000315 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 286332 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1838 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1400 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.