Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000286339

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002863xx / 000286339.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000286339
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19960425d2000----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby škrobového hydrolyzátu s vysokým obsahem proteinu a glukózy Process for preparing starch hydrolyzate with high content of protein and glucose
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2000
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19910806
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19960425
Obecné poznámkyDatum publikace základního vynálezu: 20000315
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20000315
Obecné poznámkyPrávo přednosti: DE 1991/4125968
Obecné poznámkyPrávo přednosti: DE 1991/4125972
Obecné poznámkyVyloučená přihláška: 62
Obecné poznámkyČíslo patentu základního vynálezu: 286332
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1996-1200
Anotace, referátThe proposed process for preparing starch hydrolyzate with high content of protein and glucose is characterized in that native extract of cereal enzyme containing more than 18 percent by weight protein in dry matter and containing more than 0.5 percent by weight mineral substances in dry matter and which contains fraction of proteins in the form of insoluble gluten and soluble protein contained in flour is hydrolyzed either alone or in a mixture with suspension of starch with starch suspension fraction ranging from 50 to 90 percent by weight in the mixture and containing 5 to 52 percent by weight dry matter under moderate stirring for a period of 1.0 to 14.0 hours by making use of alpha amylase and proteinase under simultaneous addition of glucoamylase preparation and by making use of already present cereal beta-amylases at a reaction temperature in the range of 45 to 67 degC and pH value ranging from 4.5 to 6.8 up to 98 equivalent units of dextrose. eng
Anotace, referátZpůsob výroby škrobového hydrolyzátu s vysokým obsahem proteinu a glukózy z nativní škrobové suspenze spočívá v tom, že nativní extrakt obilného enzymu s obsahem proteinu více jak 18 % hmotnostních v sušině a obsahem minerálních látek více jak 0,5 % hmotnostního v sušině, který obsahuje podíl proteinů ve formě nerozpustného glutenu a rozpustného proteinu, obsažených v mouce, buď samotný nebo ve směsi se suspenzí škrobu s podílem suspenze škrobu od 50 do 90 % hmotnostních ve směsi a s obsahem sušiny od 5 do 52 % hmotnostních, se za mírného míchání po dobu 1,0 až 14,0 hodin hydrolyzuje za použití alfa-amylázy a proteinázy za současného přídavku preparátu glukoamylázy a za využití již přítomných přírodních obilných beta-amyláz při reakční teplotě 45 .degree.C až 67 .degree.C a pH 4,0 až 6,8 až na 98 ekvivalentních jednotek dextrózy. cze
Souběžný názevProcess for preparing starch hydrolyzate with high content of protein and glucose
Další system.sel.j.A 23J 001/12 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/05 MPT
Osobní jm.-sekund.oKrause Angela Leipzig (DE) p
Osobní jm.-sekund.oMäder Anna Leipzig (DE) p
Osobní jm.-sekund.oRoick Thomas Werne (DE) p
Osobní jm.-sekund.oSchirner Rolf Markranstädt (DE) p
Osobní jm.-sekund.oSedlák Zdeněk Brno, Mendlovo nám. 1a60300 z
Korpor.,akce-sek.o.CERESAN GmbH Markranstädt (DE) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20000315
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 286339
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1838
Katalogizátor20060721 SVK06 1400