Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000286339
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002863xx / 000286339.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000286339 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19960425d2000----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby škrobového hydrolyzátu s vysokým obsahem proteinu a glukózy Process for preparing starch hydrolyzate with high content of protein and glucose |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2000 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19910806 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19960425 |
Obecné poznámky | Datum publikace základního vynálezu: 20000315 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20000315 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: DE 1991/4125968 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: DE 1991/4125972 |
Obecné poznámky | Vyloučená přihláška: 62 |
Obecné poznámky | Číslo patentu základního vynálezu: 286332 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1996-1200 |
Anotace, referát | The proposed process for preparing starch hydrolyzate with high content of protein and glucose is characterized in that native extract of cereal enzyme containing more than 18 percent by weight protein in dry matter and containing more than 0.5 percent by weight mineral substances in dry matter and which contains fraction of proteins in the form of insoluble gluten and soluble protein contained in flour is hydrolyzed either alone or in a mixture with suspension of starch with starch suspension fraction ranging from 50 to 90 percent by weight in the mixture and containing 5 to 52 percent by weight dry matter under moderate stirring for a period of 1.0 to 14.0 hours by making use of alpha amylase and proteinase under simultaneous addition of glucoamylase preparation and by making use of already present cereal beta-amylases at a reaction temperature in the range of 45 to 67 degC and pH value ranging from 4.5 to 6.8 up to 98 equivalent units of dextrose. eng |
Anotace, referát | Způsob výroby škrobového hydrolyzátu s vysokým obsahem proteinu a glukózy z nativní škrobové suspenze spočívá v tom, že nativní extrakt obilného enzymu s obsahem proteinu více jak 18 % hmotnostních v sušině a obsahem minerálních látek více jak 0,5 % hmotnostního v sušině, který obsahuje podíl proteinů ve formě nerozpustného glutenu a rozpustného proteinu, obsažených v mouce, buď samotný nebo ve směsi se suspenzí škrobu s podílem suspenze škrobu od 50 do 90 % hmotnostních ve směsi a s obsahem sušiny od 5 do 52 % hmotnostních, se za mírného míchání po dobu 1,0 až 14,0 hodin hydrolyzuje za použití alfa-amylázy a proteinázy za současného přídavku preparátu glukoamylázy a za využití již přítomných přírodních obilných beta-amyláz při reakční teplotě 45 .degree.C až 67 .degree.C a pH 4,0 až 6,8 až na 98 ekvivalentních jednotek dextrózy. cze |
Souběžný název | Process for preparing starch hydrolyzate with high content of protein and glucose |
Další system.sel.j. | A 23J 001/12 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/05 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Krause Angela Leipzig (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Mäder Anna Leipzig (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Roick Thomas Werne (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Schirner Rolf Markranstädt (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Sedlák Zdeněk Brno, Mendlovo nám. 1a60300 z |
Korpor.,akce-sek.o. | CERESAN GmbH Markranstädt (DE) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20000315 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 286339 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1838 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1400 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.