Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000286471

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002864xx / 000286471.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000286471
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19920413d2000----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostHotový knedlík na bázi škrobu a způsob jeho výroby Ready-made dumpling based on starch and process for preparing thereof
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2000
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19910412
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19920413
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20000412
Obecné poznámkyPrávo přednosti: DE 1991/4112082
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1992-1109
Anotace, referátHotový knedlík na bázi škrobu, který lze krátkodobým vložením do horké vody s teplotou, která odpovídá při nejmenším teplotě zmazovatění, tedy více než 60 .degree.C, bez další manipulace převést do poživatelného stavu, sestává zcela nebo převážně z agregátu částic obsahujících škrob, zhutněných do požadovaného tvaru, kde v nich obsažený škrob je nejméně z části zmazovatělý, přičemž zhutněný konečný produkt má specifickou hmotnost 0,5 až 0,9 g/cm.sup.3.n., zejména pak 0,6 až 0,75 g/cm.sup.3.n., a podíl objemu mezer 0,25 až 0,6, zejména pak 0,3 až 0,6. Při výrobě hotového knedlíku se částice obsahující škrob zvlhčí na obsah vlhkosti 8 až 18 % hmotnostních, s výhodou 8 až 15 % hmotnostních a nejvýhodněji 10 až 12 % hmotnostních a potom se ihned zhutní v požadovaném tvaru na specifickou hmotnost 0,5 až 0,9 g/cm.sup.3.n. a podíl objemu mezer 0,25 až 0,6, s výhodou 0,3 až 0,6. cze
Anotace, referátThe proposed ready-made dumpling based on starch and which can be brought without any further handling into edible state by a short-time putting into hot water with temperature corresponding to at least the gelatinization temperature thereof, i.e. above 60 degC consists either wholly or predominantly of aggregate containing starch particles compressed into a desired form, wherein the starch is at least gelatinized, whereby the compressed final product specific weight ranges between 0.5 to 0.9 g/cubic centimeter, preferably 0.6 to 0.75 g/cubic centimeter and the proportion of gap volume is in the range of 0.25 to 0.6, preferably 0.3 to 0.6. When preparing the ready-made dumpling the particles containing starch are moistened to a moisture content ranging from 8 to 18 percent by weight, preferably 8 to 15 percent by weight and the most preferably 10 to 12 percent by weight and subsequently they are immediately compressed into a desired form to specific weight in the range of 0.5 to 0.9 g/cubic centimeter and the proportion of gap volume in the range of 0.25 to 0.6, preferably 0.3 to 0.6. eng
Souběžný názevReady-made dumpling based on starch and process for preparing thereof
Další system.sel.j.A 23L 001/10 MPT
Osobní jm.-sekund.oHenning Rosina Pfaffenhofen (DE) p
Osobní jm.-sekund.oKalsbach Renate Berg (DE) p
Osobní jm.-sekund.oPepperl Thomas Wolfratshausen (DE) p
Osobní jm.-sekund.oPfeilstetter Hans Ampfing (DE) p
Korpor.,akce-sek.o.BESTFOODS Englewood Cliffs (US, NJ) m
Korpor.,akce-sek.o.Čermák Karel JUDr. advokát Praha 1, Národní 32, 11000 z
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20000412
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 286471
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1838
Katalogizátor20060721 SVK06 1400