Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000286471
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002864xx / 000286471.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000286471 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19920413d2000----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Hotový knedlík na bázi škrobu a způsob jeho výroby Ready-made dumpling based on starch and process for preparing thereof |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2000 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19910412 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19920413 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20000412 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: DE 1991/4112082 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1992-1109 |
Anotace, referát | Hotový knedlík na bázi škrobu, který lze krátkodobým vložením do horké vody s teplotou, která odpovídá při nejmenším teplotě zmazovatění, tedy více než 60 .degree.C, bez další manipulace převést do poživatelného stavu, sestává zcela nebo převážně z agregátu částic obsahujících škrob, zhutněných do požadovaného tvaru, kde v nich obsažený škrob je nejméně z části zmazovatělý, přičemž zhutněný konečný produkt má specifickou hmotnost 0,5 až 0,9 g/cm.sup.3.n., zejména pak 0,6 až 0,75 g/cm.sup.3.n., a podíl objemu mezer 0,25 až 0,6, zejména pak 0,3 až 0,6. Při výrobě hotového knedlíku se částice obsahující škrob zvlhčí na obsah vlhkosti 8 až 18 % hmotnostních, s výhodou 8 až 15 % hmotnostních a nejvýhodněji 10 až 12 % hmotnostních a potom se ihned zhutní v požadovaném tvaru na specifickou hmotnost 0,5 až 0,9 g/cm.sup.3.n. a podíl objemu mezer 0,25 až 0,6, s výhodou 0,3 až 0,6. cze |
Anotace, referát | The proposed ready-made dumpling based on starch and which can be brought without any further handling into edible state by a short-time putting into hot water with temperature corresponding to at least the gelatinization temperature thereof, i.e. above 60 degC consists either wholly or predominantly of aggregate containing starch particles compressed into a desired form, wherein the starch is at least gelatinized, whereby the compressed final product specific weight ranges between 0.5 to 0.9 g/cubic centimeter, preferably 0.6 to 0.75 g/cubic centimeter and the proportion of gap volume is in the range of 0.25 to 0.6, preferably 0.3 to 0.6. When preparing the ready-made dumpling the particles containing starch are moistened to a moisture content ranging from 8 to 18 percent by weight, preferably 8 to 15 percent by weight and the most preferably 10 to 12 percent by weight and subsequently they are immediately compressed into a desired form to specific weight in the range of 0.5 to 0.9 g/cubic centimeter and the proportion of gap volume in the range of 0.25 to 0.6, preferably 0.3 to 0.6. eng |
Souběžný název | Ready-made dumpling based on starch and process for preparing thereof |
Další system.sel.j. | A 23L 001/10 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Henning Rosina Pfaffenhofen (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Kalsbach Renate Berg (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Pepperl Thomas Wolfratshausen (DE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Pfeilstetter Hans Ampfing (DE) p |
Korpor.,akce-sek.o. | BESTFOODS Englewood Cliffs (US, NJ) m |
Korpor.,akce-sek.o. | Čermák Karel JUDr. advokát Praha 1, Národní 32, 11000 z |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20000412 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 286471 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1838 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1400 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.