Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000287085

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002870xx / 000287085.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000287085
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19940331d2000----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby bramborových lupínků se sníženou energetickou hodnotou Process for producing potato chips with reduced caloric value
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2000
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19930408
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19940331
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20000913
Obecné poznámkyPrávo přednosti: US 1993/045448
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1995-2609
Anotace, referátRaw potato slices are fried to moisture content ranging from 2 to 20 percent in a mixture of fats with wax/fat thixotropic region value ranging within 25 to 150 kPa/s, particularly 40 to 140 kPa/s, wherein said fat mixture contains 70 to 100 percent by weight indigestible fat component, whereby said indigestible fat component contains 80 to 99 percent by weight liquid indigestible oils and 1 to 20 percent by weight indigestible solid particles formed by polyol polyesters with higher fatty acids containing 12 to 24 carbon atoms with size up to 1 micrometer being dispersed in those oils, whereby said indigestible fat component has the fat solid particle profile slope is in the ranges from 21.1 to 37 degC 0 to -1.26 percent of the solid particles per one degC, whereby a portion of the fat mixture in which the potato slices were fried is removed from the surface of the fried potato chips, only and the fat content in the ready potato chips ranges from 23 to 32 percent by weight. eng
Anotace, referátSyrové bramborové plátky se smaží do obsahu vlhkosti 2 % až 20 % ve směsi tuků s hodnotou tixotropní oblasti vosk/tuk v rozsahu 25 až 150 kPa/s, zejména 40 až 140 kPa/s, kde tato směs tuků obsahuje 70 % až 100 % hmotn. složky nestravitelných tuků, přičemž tato složka nestravitelných tuků je tvořena 80 % až 99 % hmotn. tekutými nestravitelnými oleji a 1 % až 20 % hmotn. nestravitelnými pevnými částicemi tvořenými polyestery polyolů s vyššími mastnými kyselinami s obsahem C.sub.12.n. až C.sub.24.n. o rozměru do 1 mikrometru, rozptýlenými v těchto olejích, přičemž tato nestravitelná složka tuků má strmost profilu obsahu pevných částic tuků 21,1 .degree.C až 37 .degree.C od 0 % do -1,26 % pevných částic/.degree.C, přičemž část směsi tuků, v níž se smažily bramborové plátky, se odstraňuje pouze z povrchu osmažených bramborových lupínků, přičemž hotové bramborové lupínky pak mají obsah tuků 23 % až 32 % hmotn. cze
Souběžný názevProcess for producing potato chips with reduced caloric value
Další system.sel.j.A 23L 001/21 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/30 MPT
Osobní jm.-sekund.oConti-Stolz Charissa Ann Cincinnati (US, OH) p
Osobní jm.-sekund.oElsen Joseph James Cincinnati (US, OH) p
Osobní jm.-sekund.oJohnston Robert William Hyogo (JP) p
Osobní jm.-sekund.oKester Jeffrey John West Chester (US, OH) p
Korpor.,akce-sek.o.PATENTSERVIS PRAHA, a.s. Praha 4, Jivenská 1/1273, 14021 z
Korpor.,akce-sek.o.THE PROCTER and GAMBLE COMPANY Cincinnati (US, OH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20000913
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 287085
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1840
Katalogizátor20060721 SVK06 1400