Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000287221

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002872xx / 000287221.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000287221
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19990701d2000----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby lihu bez vzniku výpalků Process for preparing spirit without formation of alcohol stillage
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2000
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19990701
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20001011
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1999-2389
Anotace, referátPři způsobu se zpracovávají obilí, řepa nebo brambory. Rozemleté obilí se smísí nejprve s vodou a po přídavku ztekucovacího a zcukřovacího enzymu se vzniklá zápara podrobí kvašení, řepa cukrovka se po nakrouhání podrobí kvašení a brambory se po rozdrcení a zcukření škrobu jako v případě obilí podrobí kvašení. Prokvašená zápara se zfiltruje za podmínek přetlaku na straně suspenze, filtrát se vede k destilaci a filtrační koláč se předsuší v sušárně za teploty vyšší než je teplota varu vody za použitého tlaku, odkud se předsušením vypuzené zbytky lihu s vodou vedou k následnému ochlazení a zkapalnění a dále se vedou k destilaci, přičemž lihu zbavený filtrační koláč se poté dosuší v koncové sušárně. cze
Anotace, referátThe invented process is characterized by treatment of cereals, sugar beet or potatoes. Ground cereals is first mixed with water and after addition of a liquefying and sugar-forming enzyme the obtained grain mash is subjected to fermentation and potatoes after being crushed and starch saccharified are subjected also as grain to fermentation. Fermented mash is then filtered off under overpressure conditions on the side of suspension, filtrate is removed for distillation and filter cake is pre-dried in a drier at temperature being higher than water boiling temperature and under the pressure used. Spirit residues expelled by predrying and water are then cooled down, liquefied and distilled, whereby the spirit-free filter cake is subsequently dried in a terminal drier. eng
Souběžný názevProcess for preparing spirit without formation of alcohol stillage
Další system.sel.j.A 23K 001/06 MPT
Další system.sel.j.C 12F 003/00 MPT
Osobní jm.-sekund.oLangrová Irena Plzeň, Riegrova 130111 z
Osobní jm.-sekund.oŠAŠEK KAREL Praha (CZ) m
Osobní jm.-sekund.oŠašek Karel Praha (CZ) p
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20001011
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 287221
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1840
Katalogizátor20060721 SVK06 1400