Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000287415
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002874xx / 000287415.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000287415 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19931222d2000----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Adaptované mléko pro kojeneckou výživu Adapted milk for infantile nutrition |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2000 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19930701 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19931222 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20001115 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: SK 1993/695 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1993-2860 |
Anotace, referát | Adaptované mléko pro kojeneckou výživu na bázi živočišného mléka, vody, směsi tuků a směsi cukrů, fortifikované vitaminy, minerálními látkami včetně stopových prvků a aminokyselinami obsahuje směs živočišného mléka a vody, v níž je poměr mléka a vody upravený tak, že 100 ml směsi obsahuje 1,1 až 2,55 g nativních mléčných bílkovin, dále obsahuje 3,0 až 6,0 g tuků tvořených zejména mléčným tukem a rostlinnými oleji, přičemž obsah mléčného tuku je v rozmezí 2,0 až 2,8 g a obsah rostlinného oleje v rozmezí 0,8 až 2,5 g, dále obsahuje 6 až 12 g cukrů tvořených zejména laktózou a maltodextriny, přičemž obsah laktózy je 3 až 9 g a obsah maltodextrinů je 2 až 6 g. cze |
Anotace, referát | The invented adapted milk for infantile nutrition based on animal milk, water, a mixture of fats and a mixture of sugars, fortified vitamins, mineral substances including trace elements and amino acids contains a mixture of animal milk and water in which the ratio of milk to water is adapted so that 100 ml of the mixture contain 1.1 to 2.55 g of native milk proteins, further 3.0 to 6.0 g of fats formed particularly by milk fat and vegetable oils, whereby the content of the milk fat is in the range 2.0 to 2.8 g and the content of the vegetable oil ranges within 0.8 to 2.5 g, further 6 to 12 g sugars formed particularly by lactose and maltodextrins, whereby the lactose content is in the range of 3 to 9 g and the content of maltodextrins ranges from 2 to 6 g. eng |
Souběžný název | Adapted milk for infantile nutrition |
Další system.sel.j. | A 23C 009/15 MPT |
Další system.sel.j. | A 23C 011/02 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Rosipal Štefan Poprad (SK) p |
Korpor.,akce-sek.o. | Halaxová Zdeňka RNDr. Olomouc, Tř. Svobody 22, 77200 z |
Korpor.,akce-sek.o. | ROSIPAL ŠTEFAN MUDR. RNDR. Poprad (SK) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20001115 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 287415 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1841 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1400 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.