Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000287471
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002874xx / 000287471.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000287471 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19930212d2000----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Čokoládovité kusové tělísko s nízkým obsahem tuku a způsob jeho výroby Chocolate chips with low content of fat and process for preparing thereof |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2000 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19920220 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19930212 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20001213 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: US 1992/839527 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1993-186 |
Anotace, referát | The invented chocolate chip with reduced content of fat contains 30 to 55 percent by weight aqueous sugar paste containing microparticles of cocoa dispersed in the paste and 45 to 70 percent by weight or additional sugar, whereby the total moisture content ranges between 10 to 20 percent by weight, the total ratio o f sugar weight to the cocoa weight is in the range of 2:1 to 7:1, and said paste contains 10 to 30 percent by weight cocoa, in which a cocoa butter is present as a component thereof in an amount less than 10 percent by weight of the total weight of the chocolate chip, 15 to 70 percent by weight sugar and 20 to 55 percent by weight aqueous liquid, whereby the micronized cocoa present in the paste has particle size ranging 0.1 to 20 micrometers. The process for preparing such chocolate chip comprises making a suspension of hydrated cocoa particles, sugar and milk, the hydrated cocoa particles being present in the suspension are milled to particles size in the range of 0.1 to 20 micrometers and the obtained aqueous sugar paste containing microparticles of cocoa is mixed with additional sugar and additional cocoa powder in order to form a dough that ia subsequently formed in suitable and this shape is then cut to chocolate chips. eng |
Anotace, referát | Čokoládovité kusové tělísko s nízkým obsahem tuku obsahuje 30 až 55 hmotn. % vodné cukrové pasty mikromletého kakaa a 45 až 70 hmotn. % přídavného cukru, přičemž celkový obsah vlhkosti je 10 až 20 hmotn. %, celkový poměr hmotnosti cukru ke hmotnosti kakaa je od 2:1 do 7:1, a uvedená pasta obsahuje 10 až 30 hmotn. % kakaa, v němž je kakaové máslo přítomné jako jeho složka v množství menším než je 10 hmotn. % celkové hmotnosti čokoládovitého kusového tělíska, 15 až 70 hmotn. % cukru a 20 až 55 hmotn. % vodné kapaliny, přičemž mikromleté kakao v pastě má velikost částic od 0,1 do 20 mikrometrů. Při způsobu se vytvoří suspenze hydratovaných kakaových částic, cukru a sbíraného mléka, hydratované kakaové částice v suspenzi se melou na velikost částic od 0,1 do 20 mikrometrů a vzniklá vodná cukrová pasta mikromletého kakaa, se smíchá s přídavným cukrem a přídavným kakaovým práškem pro vytvoření těsta, které se vytvaruje do vhodného tvaru a tento tvar se rozřezává na čokoládovitá kusová tělíska. cze |
Souběžný název | Chocolate chips with low content of fat and process for preparing thereof |
Další system.sel.j. | A 23G 001/00 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | ANDERSON WENDY ANN 560 US |
Osobní jm.-sekund.o | DULIN DREENA ANN 560 US |
Osobní jm.-sekund.o | FITCH MARK DAVID 560 US |
Osobní jm.-sekund.o | LOH JIMBAY PETER 560 US |
Korpor.,akce-sek.o. | KRAFT FOODS, INC. US |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20001213 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 287471 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1841 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1400 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.