Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000287860

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002878xx / 000287860.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000287860
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19990917d2001----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob konečné úpravy předvařených luštěnin a obilovin Final treatment process of pre-cooked leguminous grains and cereals
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2001
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19990917
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20010214
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1999-3323
Anotace, referátIn the present invention there is disclosed a final treatment process of pre-cooked leguminous grains and cereals without subsequent drying and use of chemical and stabilizing ingredients. The invented process is characterized in that dry fruits are first rinsed to remove surface contaminants, subsequently they are soaked for a period of 3 to 30 hours in cold water being free of chemical ingredients. So treated fruits are then exposed for a period of 10 to 25 minutes to the action of electromagnetic waves with frequency 2450 MHz, output of at least 750 W and temperature being higher than 100 degC. After finish of the microwave treatment and subsequent drain of water at a temperature ranging from 40 to 60 degC, the fruits are frozen by shock freezing to temperature being lower than -18 degC and subsequently they are packaged. eng
Anotace, referátZpůsob konečné úpravy předvařených luštěnin a obilovin, bez následného sušení a použití chemických a stabilizujících přísad, při kterém se suché plody nejprve oplachem zbaví povrchových nečistot. Po dobu 3 až 30 hodin se namáčí ve studené vodě, prosté chemických přísad. Takto upravené plody se po dobu 10 až 25 minut vystaví prostředí elektromagnetických vln o frekvenci 2450 MHz, výkonu minimálně 750 W a teplotě vyšší než 100 .degree.C. Po vyjmutí z prostředí mikrovln a následném odkapu vody při teplotě 40 až 60 .degree.C, se plody zmrazí šokovým mražením na teplotu nižší než -18 .degree.C, poté se balí. cze
Souběžný názevFinal treatment process of pre-cooked leguminous grains and cereals
Další system.sel.j.A 23L 001/02 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/18 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/20 MPT
Osobní jm.-sekund.oKEPKA Roman Česká Bříza (CZ) m
Osobní jm.-sekund.oKepka Roman Česká Bříza (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oLangrová Irena Plzeň, Riegrova 130111 z
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20010214
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 287860
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1842
Katalogizátor20060721 SVK06 1401