Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000287860
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002878xx / 000287860.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000287860 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19990917d2001----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob konečné úpravy předvařených luštěnin a obilovin Final treatment process of pre-cooked leguminous grains and cereals |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2001 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19990917 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20010214 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1999-3323 |
Anotace, referát | In the present invention there is disclosed a final treatment process of pre-cooked leguminous grains and cereals without subsequent drying and use of chemical and stabilizing ingredients. The invented process is characterized in that dry fruits are first rinsed to remove surface contaminants, subsequently they are soaked for a period of 3 to 30 hours in cold water being free of chemical ingredients. So treated fruits are then exposed for a period of 10 to 25 minutes to the action of electromagnetic waves with frequency 2450 MHz, output of at least 750 W and temperature being higher than 100 degC. After finish of the microwave treatment and subsequent drain of water at a temperature ranging from 40 to 60 degC, the fruits are frozen by shock freezing to temperature being lower than -18 degC and subsequently they are packaged. eng |
Anotace, referát | Způsob konečné úpravy předvařených luštěnin a obilovin, bez následného sušení a použití chemických a stabilizujících přísad, při kterém se suché plody nejprve oplachem zbaví povrchových nečistot. Po dobu 3 až 30 hodin se namáčí ve studené vodě, prosté chemických přísad. Takto upravené plody se po dobu 10 až 25 minut vystaví prostředí elektromagnetických vln o frekvenci 2450 MHz, výkonu minimálně 750 W a teplotě vyšší než 100 .degree.C. Po vyjmutí z prostředí mikrovln a následném odkapu vody při teplotě 40 až 60 .degree.C, se plody zmrazí šokovým mražením na teplotu nižší než -18 .degree.C, poté se balí. cze |
Souběžný název | Final treatment process of pre-cooked leguminous grains and cereals |
Další system.sel.j. | A 23L 001/02 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/18 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/20 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | KEPKA Roman Česká Bříza (CZ) m |
Osobní jm.-sekund.o | Kepka Roman Česká Bříza (CZ) p |
Osobní jm.-sekund.o | Langrová Irena Plzeň, Riegrova 130111 z |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20010214 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 287860 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1842 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1401 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.