Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000287933

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002879xx / 000287933.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000287933
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19940704d2001----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby uzenek s nízkým obsahem tuku Process for producing sausages with low content of fat
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2001
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19930705
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19940704
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20010314
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1993/93810472
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1994-1618
Anotace, referátThe proposed process for producing sausages with low content of fat comprises preparation of a meat mixture consisting of meat, added fat, ice and nitrite preservation salt in such ratios that the final fat percentage ranges from 1 to 20 percent. The invented preparation process is characterized in that minced meat is cut under addition of ice and nitrite preservation salt at a temperature maintained by addition of liquid nitrogen within the range of -2 to 10 degC for a period of 2 to 10 minutes, further it is cut under addition of fat at a temperature maintained by addition of liquid nitrogen within the range of 1 to 10 degC for a period up to 10 minutes and cutting takes place until temperature increases to a level within 12 to 15 degC and subsequently it is filled, colored and heated. eng
Anotace, referátZpůsob výroby uzenek s nízkým obsahem tuku, při kterém se připraví masová směs sestávající z masa, přidaného tuku, ledu a dusitanové nakládací soli v takových poměrech, že má obsah tuku 1 až 20 %, spočívá v tom, že se rozemleté maso seká za přidávání ledu a dusitanové nakládací soli při teplotě udržované mezi -2 .sup.o.n.C a 10 .sup.o.n.C přidáváním kapalného dusíku po dobu 2 až 10 minut, dále se seká za přidávání tuku při teplotě udržované mezi 1 .sup.o.n.C a 10 .sup.o.n.C přidáváním kapalného dusíku po dobu až 10 minut, seká se do teploty mezi 12 až 15 .sup.o.n.C a provede se plnění, zbarvení do červena a zahřátí. cze
Souběžný názevProcess for producing sausages with low content of fat
Další system.sel.j.A 23L 001/31 MPT
Osobní jm.-sekund.oCheong Sung Hee Helsingborg (SE) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Korpor.,akce-sek.o.SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20010314
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 287933
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1842
Katalogizátor20060721 SVK06 1401