Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000287933
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002879xx / 000287933.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000287933 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19940704d2001----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby uzenek s nízkým obsahem tuku Process for producing sausages with low content of fat |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2001 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19930705 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19940704 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20010314 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1993/93810472 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1994-1618 |
Anotace, referát | The proposed process for producing sausages with low content of fat comprises preparation of a meat mixture consisting of meat, added fat, ice and nitrite preservation salt in such ratios that the final fat percentage ranges from 1 to 20 percent. The invented preparation process is characterized in that minced meat is cut under addition of ice and nitrite preservation salt at a temperature maintained by addition of liquid nitrogen within the range of -2 to 10 degC for a period of 2 to 10 minutes, further it is cut under addition of fat at a temperature maintained by addition of liquid nitrogen within the range of 1 to 10 degC for a period up to 10 minutes and cutting takes place until temperature increases to a level within 12 to 15 degC and subsequently it is filled, colored and heated. eng |
Anotace, referát | Způsob výroby uzenek s nízkým obsahem tuku, při kterém se připraví masová směs sestávající z masa, přidaného tuku, ledu a dusitanové nakládací soli v takových poměrech, že má obsah tuku 1 až 20 %, spočívá v tom, že se rozemleté maso seká za přidávání ledu a dusitanové nakládací soli při teplotě udržované mezi -2 .sup.o.n.C a 10 .sup.o.n.C přidáváním kapalného dusíku po dobu 2 až 10 minut, dále se seká za přidávání tuku při teplotě udržované mezi 1 .sup.o.n.C a 10 .sup.o.n.C přidáváním kapalného dusíku po dobu až 10 minut, seká se do teploty mezi 12 až 15 .sup.o.n.C a provede se plnění, zbarvení do červena a zahřátí. cze |
Souběžný název | Process for producing sausages with low content of fat |
Další system.sel.j. | A 23L 001/31 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Cheong Sung Hee Helsingborg (SE) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z |
Korpor.,akce-sek.o. | SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S. A. Vevey (CH) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20010314 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 287933 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1842 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1401 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.