Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000288566

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002885xx / 000288566.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000288566
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19960529d2001----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostJedlá tvárná pomazánka Eatable moldable butter
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2001
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19950607
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19960529
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20010711
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1995/95201493
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1995/95202095
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1997-3896
Anotace, referátIn the present invention there is disclosed eatable moldable butter consisting of a fat phase and optionally an aqueous phase, wherein fat in the fat phase contains at the most 5 percent by weight of radicals of trans-unsaturated fatty acids, whereby the fat phase fat consists of 40 to 90 percent by weight of liquid oil and 60 to 10 percent by weight of structural fat. Structural fat consists of chemically non-treated palm oil or one or more fractions of the palm oil or combination thereof and comprises hydrogenated and/or inter-esterified fat and/or animal fat so that the amount of the inter-esterified fat is at the most 70 percent by weight of the structural fat and it contains at the most X percent by weight of symmetric POP triglycerides or more than X percent by weight of symmetric POP triglycerides and it further contains asymmetric PPO triglycerides so that P2O is less than or equal to 16 through 4 (POP/PPO), wherein P represents radicals of palmitic acid, O represents radicals of oleic acid, P20 represents the sum of POP and PPO triglycerides and X is 3.5. Further is has N2 that i greater than or equal to 4.5, wherein N represents content of solid phase in a fat sample at a specified temperature. In the present invention, there is also claimed process for preparing the above-described butter. eng
Anotace, referátJedlá tvárná pomazánka, skládající se z tukové fáze a popřípadě z vodné fáze, kde tuk v tukové fázi obsahuje nejvýše 5 % hmotn. zbytků trans nenasycených mastných kyselin, tuk tukové fáze se skládá ze 40 až 90 % hmotnostních kapalného oleje a 60 až 10 % hmotnostních strukturačního tuku. Strukturační tuk se skládá z chemicky neupraveného palmového oleje nebo jedné či více frakcí palmového oleje nebo jejich kombinace, a zahrnuje hydrogenovaný a/nebo interesterifikovaný tuk a/nebo živočišný tuk, tak že množství interesterifikovaného tuku je nejvýše 70 % hmotnostních strukturačního tuku, a obsahuje nejvýše X % hmotnostních symetrických POP triglyceridů, nebo více než X % hmotnostních symetrických POP triglyceridů a obsahuje asymetrické PPO triglyceridy, tak že P20 .<=. 16 až 4 (POP/PPO), kde P značí zbytky palmitové kyseliny, O značí zbytky olejové kyseliny, P20 značí součet POP a PPO triglyceridů a X = 3,5, a má N20 .>=. 4,5; N znamená obsah pevné fáze ve vzorku tuku při uvedené teplotě. Způsob výroby uvedené pomazánky. cze
Souběžný názevEatable moldable butter
Další system.sel.j.A 23D 007/00 MPT
Další system.sel.j.A 23D 009/00 MPT
Osobní jm.-sekund.oDe Jong Jeroen P. J. Purfleet (GB) p
Osobní jm.-sekund.oDe Vries Isabel Vlaardingen (NL) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Osobní jm.-sekund.oSassen Cornelis Laurentius Schiedam (NL) p
Osobní jm.-sekund.oVan Meeteren Johanna Antonia Vlaardingen (NL) p
Korpor.,akce-sek.o.UNILEVER N. V. Rotterdam (NL) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20010711
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 288566
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1844
Katalogizátor20060721 SVK06 1401