Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000288663

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002886xx / 000288663.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000288663
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19981210d2001----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby předvařených luštěnin, bez následného sušení Process for preparing pulses without subsequent drying
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2001
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19981210
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20010815
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1998-4064
Anotace, referátIn the present invention there is disclosed a process for preparing parboiled pulses without subsequent drying and without use of chemical and stabilizing admixtures. The preparation process is characterized in that first surface contaminants are removed from dry pulses by washing, whereupon soaking thereof in water free of chemical admixtures takes place for a period of 3 to 30 hours. Subsequently pulses are exposed for a period of 10 to 25 minutes to the action of electromagnetic waves with frequency 2450 MHz and a temperature higher than 100 degC. After removal of microwave medium pulses are cooled down to temperature within the range of 3 to 8 degC. In the end they are vacuum-packaged at underpressure of 0.09 MPa in cook-in pouch bags the wall thickness of which is at least 100 micrometers. eng
Anotace, referátZpůsob výroby předvařených luštěnin, bez následného sušení a bez použití chemických a stabilizujících přísad, při kterém se suché luštěniny nejprve oplachem zbavují povrchových nečistot, načež se po dobu 3 až 30 hodin namáčí ve vodě, prosté chemických přísad. Luštěniny se dále po dobu 10 až 25 minut vystavují prostředí elektromagnetických vln o frekvenci 2450 MHz a teplotě vyšší než 100 .degree.C, po vyjmutí z prostředí mikrovln se luštěniny chladí na teplotu 3 až 8 .degree.C. Následně se balí vakuováním při podtlaku 0,09 MPa do varných sáčků, jejichž síla stěny je nejméně 100 .mi.m. cze
Souběžný názevProcess for preparing pulses without subsequent drying
Další system.sel.j.A 23L 001/20 MPT
Osobní jm.-sekund.oKEPKA ROMAN Česká Bříza (CZ) m
Osobní jm.-sekund.oKepka Roman Česká Bříza (CZ) p
Osobní jm.-sekund.oLangrová Irena Plzeň, Riegrova 130111 z
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20010815
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 288663
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1844
Katalogizátor20060721 SVK06 1401