Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000288663
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002886xx / 000288663.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000288663 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19981210d2001----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby předvařených luštěnin, bez následného sušení Process for preparing pulses without subsequent drying |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2001 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19981210 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20010815 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1998-4064 |
Anotace, referát | In the present invention there is disclosed a process for preparing parboiled pulses without subsequent drying and without use of chemical and stabilizing admixtures. The preparation process is characterized in that first surface contaminants are removed from dry pulses by washing, whereupon soaking thereof in water free of chemical admixtures takes place for a period of 3 to 30 hours. Subsequently pulses are exposed for a period of 10 to 25 minutes to the action of electromagnetic waves with frequency 2450 MHz and a temperature higher than 100 degC. After removal of microwave medium pulses are cooled down to temperature within the range of 3 to 8 degC. In the end they are vacuum-packaged at underpressure of 0.09 MPa in cook-in pouch bags the wall thickness of which is at least 100 micrometers. eng |
Anotace, referát | Způsob výroby předvařených luštěnin, bez následného sušení a bez použití chemických a stabilizujících přísad, při kterém se suché luštěniny nejprve oplachem zbavují povrchových nečistot, načež se po dobu 3 až 30 hodin namáčí ve vodě, prosté chemických přísad. Luštěniny se dále po dobu 10 až 25 minut vystavují prostředí elektromagnetických vln o frekvenci 2450 MHz a teplotě vyšší než 100 .degree.C, po vyjmutí z prostředí mikrovln se luštěniny chladí na teplotu 3 až 8 .degree.C. Následně se balí vakuováním při podtlaku 0,09 MPa do varných sáčků, jejichž síla stěny je nejméně 100 .mi.m. cze |
Souběžný název | Process for preparing pulses without subsequent drying |
Další system.sel.j. | A 23L 001/20 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | KEPKA ROMAN Česká Bříza (CZ) m |
Osobní jm.-sekund.o | Kepka Roman Česká Bříza (CZ) p |
Osobní jm.-sekund.o | Langrová Irena Plzeň, Riegrova 130111 z |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20010815 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 288663 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1844 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1401 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.