Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000288826

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002888xx / 000288826.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000288826
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19960507d2001----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostSměs nízkomolekulárních účinných látek z kvasinek a způsob její výroby Mixture of low-molecular active substances from yeast and process for preparing thereof
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2001
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19950510
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19960507
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20010912
Obecné poznámkyPrávo přednosti: DE 1995/19517020
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1997-67
Anotace, referátA mixture of low-molecular active substances from yeast of the Saccharomyces strain exhibiting activation activity for metabolism has increased content of proteins, which are typical for heat shock, particularly of the hsp 60 group. The mixture can be obtained by cultivating yeast at a temperature ranging from 37 to 38 degC followed by increase of temperature to 45 degC at the most and maintaining the culture on this temperature level for a certain time, whereupon a slow cooling thereof takes place down to 25 degC and maintaining the culture on this temperature level for a certain period, too. eng
Anotace, referátSměs nízkomolekulárních účinných látek z kvasinek řádu Saccharomyces s aktivačním účinkem na výměnu látek má zvýšený obsah bílkovin, typických pro tepelný šok, zvláště ze skupiny hsp 60. Směs je možno získat tak, že se kvasinky pěstují při teplotě 37 až 38 .sup.o.n.C, pak se teplota zvýší na nejvýš 45 .sup.o.n.C a na této teplotě se kultura určitou dobu udržuje, načež se opět pomalu zchladí na teplotu 25 .sup.o.n.C a na této teplotě se rovněž určitou dobu udržuje. cze
Souběžný názevMixture of low-molecular active substances from yeast and process for preparing thereof
Další system.sel.j.A 61K 035/72 MPT
Další system.sel.j.A 61P 021/06 MPT
Další system.sel.j.A 61P 039/00 MPT
Další system.sel.j.C 12P 001/02 MPT
Osobní jm.-sekund.oJAEGER CHRISTA 560 CH
Osobní jm.-sekund.oJAEGER CORNELIUS 560 CH
Korpor.,akce-sek.o.THYMOPHARMA AG CH
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20010912
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 288826
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1844
Katalogizátor20060721 SVK06 1401