Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000288893

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002888xx / 000288893.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000288893
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19930304d2001----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostKrátký těstovinový výrobek, vhodný pro vaření v mikrovlnné troubě, a způsob jeho výroby Short dry pasta product designed to be prepared in a microwave oven
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2001
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19920309
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19930304
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20010912
Obecné poznámkyPrávo přednosti: US 1992/848572
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1993-340
Anotace, referátIn the present invention there is disclosed a short dry pasta product designed to be prepared in a microwave oven in a period of less than 10 minutes and comprising flour, water and liquid egg, having a thickness of from about 0.375 to about 1.78 mm and a moisture content thereof being from about 3 to about 11 percent by weight of the final product. The product further comprises from about 0.5% to about 7 percent by weight of by weight egg solids. Preparation process of such pasta product comprises mixing flour, water and liquid egg and molding the mixture to the form of a pasta product having a thickness of from about 0.375 to about 1.78 mm and a moisture content thereof being from about 3 to about 11 percent by weight of the final product, whereby said product content of egg solids is within the range of 0.5 to 7.0 percent by weight of the final product total weight. eng
Anotace, referátKrátký těstovinový výrobek, jako jsou krátké těstoviny, způsobilý uvaření v mikrovlnné troubě za dobu nepřesahující 10 minut, obsahuje mouku, vodu a tekuté vejce, má tloušťku od 0,375 mm do 1,78 mm a obsah vlhkosti od 3 do 11 % hmotn. a obsah pevných vaječných složek je od 0,5 do 7,0 % hmotn. Způsob výroby těchto těstovin spočívá ve smíchání mouky, vody a tekutého vejce a tvarování směsi do těstovinového výrobku majícího tloušťku od 0,375 mm do 1,78 mm a obsah vlhkosti od 3 do 11 % hmotn. konečného výrobku a obsah pevných vaječných složek od 0,5 do 7,0 % hmotn. konečného výrobku. cze
Souběžný názevShort dry pasta product designed to be prepared in a microwave oven
Další system.sel.j.A 23L 001/02 MPT
Další system.sel.j.A 23L 001/16 MPT
Osobní jm.-sekund.oBernardini Deborah L. Mahopoc (US, NY) p
Osobní jm.-sekund.oMerolla Thomas V. Millburn (US, NJ) p
Osobní jm.-sekund.oMeyers Edward J. Jr. Roselle Park (US, NJ) p
Korpor.,akce-sek.o.CPC INTERNATIONAL INC. Englewood Cliffs (US, NJ) m
Korpor.,akce-sek.o.Švorčík Otakar JUDr. Společná advokátní kancelář Praha 1, Žitná 25, 11505 z
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20010912
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 288893
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1844
Katalogizátor20060721 SVK06 1401