Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000288893
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002888xx / 000288893.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000288893 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19930304d2001----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Krátký těstovinový výrobek, vhodný pro vaření v mikrovlnné troubě, a způsob jeho výroby Short dry pasta product designed to be prepared in a microwave oven |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2001 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19920309 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19930304 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20010912 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: US 1992/848572 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1993-340 |
Anotace, referát | In the present invention there is disclosed a short dry pasta product designed to be prepared in a microwave oven in a period of less than 10 minutes and comprising flour, water and liquid egg, having a thickness of from about 0.375 to about 1.78 mm and a moisture content thereof being from about 3 to about 11 percent by weight of the final product. The product further comprises from about 0.5% to about 7 percent by weight of by weight egg solids. Preparation process of such pasta product comprises mixing flour, water and liquid egg and molding the mixture to the form of a pasta product having a thickness of from about 0.375 to about 1.78 mm and a moisture content thereof being from about 3 to about 11 percent by weight of the final product, whereby said product content of egg solids is within the range of 0.5 to 7.0 percent by weight of the final product total weight. eng |
Anotace, referát | Krátký těstovinový výrobek, jako jsou krátké těstoviny, způsobilý uvaření v mikrovlnné troubě za dobu nepřesahující 10 minut, obsahuje mouku, vodu a tekuté vejce, má tloušťku od 0,375 mm do 1,78 mm a obsah vlhkosti od 3 do 11 % hmotn. a obsah pevných vaječných složek je od 0,5 do 7,0 % hmotn. Způsob výroby těchto těstovin spočívá ve smíchání mouky, vody a tekutého vejce a tvarování směsi do těstovinového výrobku majícího tloušťku od 0,375 mm do 1,78 mm a obsah vlhkosti od 3 do 11 % hmotn. konečného výrobku a obsah pevných vaječných složek od 0,5 do 7,0 % hmotn. konečného výrobku. cze |
Souběžný název | Short dry pasta product designed to be prepared in a microwave oven |
Další system.sel.j. | A 23L 001/02 MPT |
Další system.sel.j. | A 23L 001/16 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Bernardini Deborah L. Mahopoc (US, NY) p |
Osobní jm.-sekund.o | Merolla Thomas V. Millburn (US, NJ) p |
Osobní jm.-sekund.o | Meyers Edward J. Jr. Roselle Park (US, NJ) p |
Korpor.,akce-sek.o. | CPC INTERNATIONAL INC. Englewood Cliffs (US, NJ) m |
Korpor.,akce-sek.o. | Švorčík Otakar JUDr. Společná advokátní kancelář Praha 1, Žitná 25, 11505 z |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20010912 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 288893 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1844 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1401 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.