Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000288915
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002889xx / 000288915.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000288915 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19940726d2001----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob výroby rychle rehydratovaného potravinářského výrobku Process for preparing quick rehydrated foodstuff product |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2001 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19930811 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19940726 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20010912 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: CH 1993/2384 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1995-913 |
Anotace, referát | A process for preparing a quick rehydrated food product, which floats during rehydration on a liquid level comprises introducing into a twin-screw extruder ingredients which comprise a ground cereal substance selected from the group consisting of cereal flour and semolina and which comprise a fat, water and a filler substance selected from the group consisting of proteins and saccharides in order to obtain at the outlet of the extruder a moisture content of from about 10 to 16 percent by weight and a fat content of from 6 to 14 percent by weight. Subsequently the mixture is then molded and cooked in the twin-screw extruder at a temperature ranging from 80 160 degC at pressure of from 6 to 15 MPa in order to obtain a product of the required form with thickness of from 1.5 mm to 5 mm and bulk density ranging from 150 to 500 g/l. eng |
Anotace, referát | Způsob výroby rychle rehydratovaného potravinářského výrobku, který je schopen plavat na povrchu kapaliny spočívá v tom, že se připravuje směs sestávající z rozemletých obilovin, zdroje tuků a plniva vybraného ze skupiny zahrnující proteiny a sacharidy k dosažení obsahu vody 10 až 16 % hmotnostních a obsahu tuku 6 až 14 % hmotnostních na výstupu z vytlačovacího zařízení, směs se pak tvaruje a vaří ve vytlačovacím zařízení/vařiči s dvojitým šnekem při teplotě od 80 do 160 .degree.C a tlaku od 6 do 15 MPa pro získání výrobku s požadovaným tvarem o tloušťce od 1,5 do 5,0 mm a sypné hmotnosti od 150 do 500 g/l. cze |
Souběžný název | Process for preparing quick rehydrated foodstuff product |
Další system.sel.j. | A 23L 001/18 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Desjardins Jean-Jacques Denges (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Dupart Pierre Préverenges (CH) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z |
Korpor.,akce-sek.o. | SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S.A. Vevey (CH) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20010912 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 288915 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1844 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1401 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.