Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000288915

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002889xx / 000288915.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000288915
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19940726d2001----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob výroby rychle rehydratovaného potravinářského výrobku Process for preparing quick rehydrated foodstuff product
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2001
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19930811
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19940726
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20010912
Obecné poznámkyPrávo přednosti: CH 1993/2384
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1995-913
Anotace, referátA process for preparing a quick rehydrated food product, which floats during rehydration on a liquid level comprises introducing into a twin-screw extruder ingredients which comprise a ground cereal substance selected from the group consisting of cereal flour and semolina and which comprise a fat, water and a filler substance selected from the group consisting of proteins and saccharides in order to obtain at the outlet of the extruder a moisture content of from about 10 to 16 percent by weight and a fat content of from 6 to 14 percent by weight. Subsequently the mixture is then molded and cooked in the twin-screw extruder at a temperature ranging from 80 160 degC at pressure of from 6 to 15 MPa in order to obtain a product of the required form with thickness of from 1.5 mm to 5 mm and bulk density ranging from 150 to 500 g/l. eng
Anotace, referátZpůsob výroby rychle rehydratovaného potravinářského výrobku, který je schopen plavat na povrchu kapaliny spočívá v tom, že se připravuje směs sestávající z rozemletých obilovin, zdroje tuků a plniva vybraného ze skupiny zahrnující proteiny a sacharidy k dosažení obsahu vody 10 až 16 % hmotnostních a obsahu tuku 6 až 14 % hmotnostních na výstupu z vytlačovacího zařízení, směs se pak tvaruje a vaří ve vytlačovacím zařízení/vařiči s dvojitým šnekem při teplotě od 80 do 160 .degree.C a tlaku od 6 do 15 MPa pro získání výrobku s požadovaným tvarem o tloušťce od 1,5 do 5,0 mm a sypné hmotnosti od 150 do 500 g/l. cze
Souběžný názevProcess for preparing quick rehydrated foodstuff product
Další system.sel.j.A 23L 001/18 MPT
Osobní jm.-sekund.oDesjardins Jean-Jacques Denges (CH) p
Osobní jm.-sekund.oDupart Pierre Préverenges (CH) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Korpor.,akce-sek.o.SOCIETE DES PRODUITS NESTLE S.A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20010912
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 288915
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1844
Katalogizátor20060721 SVK06 1401