Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000288930

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002889xx / 000288930.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000288930
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19940804d2001----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostZpůsob zlepšení tvarové stálosti čokoládových výrobků Process for improving shape retention of chocolate or chocolate type products
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2001
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19930804
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19940804
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20010912
Obecné poznámkyPrávo přednosti: GB 1993/9316145
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1994-1885
Anotace, referátIn the present invention there is disclosed a process for improving the shape retention of chocolate or chocolate type products so that they have a reduced tendency to deform at elevated temperatures which comprises mixing an encapsulated product in particulate form comprising capsules of a polyol enclosed within an edible lipid with a flowable mixture of chocolate type ingredients in any production phase, the encapsulated product being added in an amount to achieve a polyol content of from 0.2 to 5 percent by weight based on the total amount of the resultant chocolate. eng
Anotace, referátZpůsob zlepšení tvarové stálosti čokolády nebo výrobku čokoládového typu tak, že se snižuje jejich tendence k deformování při vyšších teplotách spočívá v tom, že se zapouzdřený výrobek v částicovém tvaru, sestávající z kapslí polyolu v jedlém lipidu, smísí s tekutou směsí složek čokoládového typu v jakékoliv fázi výroby, v níž jsou složky ještě v míchání schopném stavu, přičemž zapouzdřený výrobek se přidává v množství, potřebném k dosažení obsahu polyolu 0,2 až 5 % hmotnostních, vztaženo na celkové množství výsledné čokolády. cze
Souběžný názevProcess for improving shape retention of chocolate or chocolate type products
Další system.sel.j.A 23D 009/00 MPT
Další system.sel.j.A 23G 001/00 MPT
Další system.sel.j.A 23G 003/00 MPT
Osobní jm.-sekund.oBeckett Stephen Wigginton (GB) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Korpor.,akce-sek.o.Société des Produits Nestlé S.A. Vevey (CH) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20010912
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 288930
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1844
Katalogizátor20060721 SVK06 1401