Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000288930
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002889xx / 000288930.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000288930 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19940804d2001----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Způsob zlepšení tvarové stálosti čokoládových výrobků Process for improving shape retention of chocolate or chocolate type products |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2001 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19930804 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19940804 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20010912 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: GB 1993/9316145 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1994-1885 |
Anotace, referát | In the present invention there is disclosed a process for improving the shape retention of chocolate or chocolate type products so that they have a reduced tendency to deform at elevated temperatures which comprises mixing an encapsulated product in particulate form comprising capsules of a polyol enclosed within an edible lipid with a flowable mixture of chocolate type ingredients in any production phase, the encapsulated product being added in an amount to achieve a polyol content of from 0.2 to 5 percent by weight based on the total amount of the resultant chocolate. eng |
Anotace, referát | Způsob zlepšení tvarové stálosti čokolády nebo výrobku čokoládového typu tak, že se snižuje jejich tendence k deformování při vyšších teplotách spočívá v tom, že se zapouzdřený výrobek v částicovém tvaru, sestávající z kapslí polyolu v jedlém lipidu, smísí s tekutou směsí složek čokoládového typu v jakékoliv fázi výroby, v níž jsou složky ještě v míchání schopném stavu, přičemž zapouzdřený výrobek se přidává v množství, potřebném k dosažení obsahu polyolu 0,2 až 5 % hmotnostních, vztaženo na celkové množství výsledné čokolády. cze |
Souběžný název | Process for improving shape retention of chocolate or chocolate type products |
Další system.sel.j. | A 23D 009/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23G 001/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23G 003/00 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Beckett Stephen Wigginton (GB) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z |
Korpor.,akce-sek.o. | Société des Produits Nestlé S.A. Vevey (CH) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20010912 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 288930 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1844 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1401 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.