Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000289419

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002894xx / 000289419.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

FormátBK
Návěští-----nam--22--------450-
Identif.č.záznamuupv000289419
Datum+čas posl.zpr.20031107
Všeob.údaje zprac.19960503d2002----km-y0czey0103----ba
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostTukový výrobek Edible fat product
Nakladatelské údajePraha Úřad průmyslového vlastnictví 2002
Obecné poznámkyDatum oznámení zápisu: 19950607
Obecné poznámkyDatum podání přihlášky: 19960503
Obecné poznámkyDatum zveřejnění přihlášky: 20020116
Obecné poznámkyPrávo přednosti: EP 1995/95201494
Obecné poznámkyČíslo přihlášky: 1997-3895
Anotace, referátJedlý tukový výrobek obsahuje jako tukovou fázi tuk (A), který obsahuje nejvýše 10 % hmotnostních zbytků trans-mastných kyselin, a který obsahuje interesterifikovaný tuk (B), odvozený z tukové směsi (C), obsahující hydrogenovaný rybí olej se skluzovou teplotou tání alespoň 45 .degree.C a kapalný olej a popřípadě další tuk (D). Interesterifikovaný tuk (B) vhodný pro použití v tukovém produktu, má obsah zbytků trans-mastných kyselin nejvýše 15 % hmotnostních a odvozuje se z tukové směsi (C), obsahující 20 až 80 % hmotnostních hydrogenovaného rybího oleje se skluzovou teplotou tání alespoň 45 .degree.C, 80 až 10 % hmotnostních kapalného oleje a popřípadě až do 40 % hmotnostních tuku bohatého na zbytky kyseliny laurové. Tukový produkt má zlepšené nutriční vlastnosti při zachování nízké ceny. cze
Anotace, referátThe invented edible fat product comprises as a fat phase the fat (A) containing at the most 10 percent by weight of trans fatty acid residues and which comprises interesterified fat (B) derived from a fat blend (C) containing hydrogenated fish oil having a slip melting point of at least 45 degC and liquid oil, and optionally other fat (D). The interesterified fat (B) being suitable for use in the fat product has a content of trans fatty acid residues of at the most 15 percent by weight of and is derived from the fat blend (C) comprising 20 to 80 percent by weight of hydrogenated fish oil with a slip melting point of at least 45 degC, 80 to 10 percent by weight of liquid oil and optionally up to 40 percent by weight of fat rich in lauric acid residues. The fat product exhibits enhanced nutritional properties while the price thereof is modest. eng
Souběžný názevEdible fat product
Další system.sel.j.A 23D 007/00 MPT
Další system.sel.j.A 23D 009/00 MPT
Další system.sel.j.C 11C 003/10 MPT
Další system.sel.j.C 11C 003/12 MPT
Osobní jm.-sekund.oHuizinga Hindrik Maassluis (NL) p
Osobní jm.-sekund.oKorejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z
Osobní jm.-sekund.oLivingston Robert Middleton Westcliff-on-Sea (GB) p
Osobní jm.-sekund.oRozendaal Adrianus Vlaardingen (NL) p
Korpor.,akce-sek.o.UNILEVER N. V. Rotterdam (NL) m
Zdroj.pův.katalog.CZ ÚPV 20020116
Zdroj.pův.katalog.CZ OLA001 20031107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 289419
Počet exemplářů1
Logická bázeB6
Katalogizátor20031107 SVK06 1845
Katalogizátor20060721 SVK06 1402