Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK06, záznam 000289419
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk06 / 00028xxxx / 0002894xx / 000289419.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Formát | BK |
Návěští | -----nam--22--------450- |
Identif.č.záznamu | upv000289419 |
Datum+čas posl.zpr. | 20031107 |
Všeob.údaje zprac. | 19960503d2002----km-y0czey0103----ba |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | Tukový výrobek Edible fat product |
Nakladatelské údaje | Praha Úřad průmyslového vlastnictví 2002 |
Obecné poznámky | Datum oznámení zápisu: 19950607 |
Obecné poznámky | Datum podání přihlášky: 19960503 |
Obecné poznámky | Datum zveřejnění přihlášky: 20020116 |
Obecné poznámky | Právo přednosti: EP 1995/95201494 |
Obecné poznámky | Číslo přihlášky: 1997-3895 |
Anotace, referát | Jedlý tukový výrobek obsahuje jako tukovou fázi tuk (A), který obsahuje nejvýše 10 % hmotnostních zbytků trans-mastných kyselin, a který obsahuje interesterifikovaný tuk (B), odvozený z tukové směsi (C), obsahující hydrogenovaný rybí olej se skluzovou teplotou tání alespoň 45 .degree.C a kapalný olej a popřípadě další tuk (D). Interesterifikovaný tuk (B) vhodný pro použití v tukovém produktu, má obsah zbytků trans-mastných kyselin nejvýše 15 % hmotnostních a odvozuje se z tukové směsi (C), obsahující 20 až 80 % hmotnostních hydrogenovaného rybího oleje se skluzovou teplotou tání alespoň 45 .degree.C, 80 až 10 % hmotnostních kapalného oleje a popřípadě až do 40 % hmotnostních tuku bohatého na zbytky kyseliny laurové. Tukový produkt má zlepšené nutriční vlastnosti při zachování nízké ceny. cze |
Anotace, referát | The invented edible fat product comprises as a fat phase the fat (A) containing at the most 10 percent by weight of trans fatty acid residues and which comprises interesterified fat (B) derived from a fat blend (C) containing hydrogenated fish oil having a slip melting point of at least 45 degC and liquid oil, and optionally other fat (D). The interesterified fat (B) being suitable for use in the fat product has a content of trans fatty acid residues of at the most 15 percent by weight of and is derived from the fat blend (C) comprising 20 to 80 percent by weight of hydrogenated fish oil with a slip melting point of at least 45 degC, 80 to 10 percent by weight of liquid oil and optionally up to 40 percent by weight of fat rich in lauric acid residues. The fat product exhibits enhanced nutritional properties while the price thereof is modest. eng |
Souběžný název | Edible fat product |
Další system.sel.j. | A 23D 007/00 MPT |
Další system.sel.j. | A 23D 009/00 MPT |
Další system.sel.j. | C 11C 003/10 MPT |
Další system.sel.j. | C 11C 003/12 MPT |
Osobní jm.-sekund.o | Huizinga Hindrik Maassluis (NL) p |
Osobní jm.-sekund.o | Korejzová Zdeňka Praha 1, Spálená 2911000 z |
Osobní jm.-sekund.o | Livingston Robert Middleton Westcliff-on-Sea (GB) p |
Osobní jm.-sekund.o | Rozendaal Adrianus Vlaardingen (NL) p |
Korpor.,akce-sek.o. | UNILEVER N. V. Rotterdam (NL) m |
Zdroj.pův.katalog. | CZ ÚPV 20020116 |
Zdroj.pův.katalog. | CZ OLA001 20031107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 289419 |
Počet exemplářů | 1 |
Logická báze | B6 |
Katalogizátor | 20031107 SVK06 1845 |
Katalogizátor | 20060721 SVK06 1402 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.